NYHED: Amazon tilbyder gratis forsendelse til Danmark

NYHED: Amazon tilbyder gratis forsendelse til Danmark

Torsdag den 24. november kunne du som forbruger vågne op til nyheden om, at Amazon nu har fuld fokus på det skandinaviske marked, og fra i dag tilbyder gratis forsendelse til Danmark, hvis du bestiller for over 39 Euro dvs. ca. 290 DKK.

Og bemærk, at det i mange tilfælde faktisk er rigtig billigt også at købe andre ting end e-bøger hos Amazon.

Du kan læse hele nyheden her, hvor betingelserne også fremgår bl.a.

Free Delivery on orders over 39 EUR is available on products that are marked with “FREE Delivery” on the Amazon mobile app and at www.amazon.de.

MORE ABOUT FREE DELIVERY

What items qualify for Free Delivery?
Free Delivery applies to items that are shipped to you directly from amazon.de and from third-party sellers who dispatch to you from Amazon Fulfilment Centres (Fulfilled by Amazon). Third-party sellers on the Amazon.de Marketplace set their own shipping rates for items not fulfilled by amazon.de, and delivery fees may apply in these cases. For more information please visit our help page about Ordering from a Marketplace Seller and Deliveries of amazon.de Marketplace orders (page currently only available in German).

Gift Cards, Gift Vouchers, Digital Downloads and Kindle eBooks do not contribute to the minimum spend thresholds.