Den billigste måde at købe en ny Kindle Paperwhite

November 2015 opdatering:
Man kan nu købe Kindle Paperwhite i den tyske afdeling af Amazon, og slipper dermed for besværet med at bestille i USA (told og leveringstid). Prisen varierer lid efter om der kører kampagne på den, men er lige nu 895 DKK. Den almindelige Kindle uden baggrundsbelysning er på tilbud til ca. 450,-.

Det er fortsat ikke muligt at bestille versionerne med “special offers” reklamer i Tyskland. Ønsker man at få denne model skal det altså stadig foregå gennem Amazon.com med leveringsadresse fx til ShopUSA. Dette er beskrevet i indlægget herunder og gælder fortsat.
—-
Som dansker skal man bestille en Kindle gennem Amazon’s amerikanske hjemmeside. Og man kan tilmed ikke bestille den billigste model med ‘Special offers’*, fordi man ikke besidder en amerikansk adresse. Derfor bliver man ledt til den internationale side, hvor enhederne sjældent er på tilbud.. Men det kan omgås helt lovligt!Amazon omsætter desuden for så meget, at de er pålagt at fakturere moms og told af købet, så inden man har tjekket ud af butikken med sin Kindle Paperwhite under armen, har man med tiden høje dollarkurs betalt over 1.300 DKK.

Brug ShopUSA som mellemstation

Heldigvis er der en let og billigere måde at gennemføre købet på!

Paperwhite-Danmark-ShopUSAShopUSA.dk tilbyder at oprette en amerikansk adresse i dit navn. Dette sker i form af en postboks på deres lagerhotel, og når denne er klar, anfører du bare dette som leveringsadressen på Amazons hjemmeside. Vupti! Nu kan du bestille Paperwhiten inklusive ‘Special offers’* når Amazon kører kampagne herpå, og du kan nyde godt at ShopUSA’s generelt lavere gebyrer for fortoldning og forsendelse.

Med dagens dollarkurs kan man få en Kindle Paperwhite inkl. ‘Special offers’, forsendelse, moms og told for 995 DKK gennem ShopUSA. Og er du ny kunde hos ShopUSA får du samtidig 100,- rabat på første fragt, prisen er endnu lavere!

Trin for trin købsproces

  1. Begynd med at oprette en konto (og få dermed en amerikansk leveringsadresse) hos ShopUSA. Du modtager lige nu som ny kunde 100 DKK til den første fragt.
  2. Bestil din Kindle Paperwhite og angiv som leveringsadresse din ShopUSA adresse. Husk at vælge den billigste forsendelse (nogle gange anbefaler Amazon en lidt dyrere ekspreslevering)
  3. Når du har betalt Amazon online, og modtager fakturaen på købet, skal du oprette en bestilling ved ShopUSA, og uploade kopi/scan af fakturaen.
  4. Sæt dig ned og vent på din pakke, der typisk kommer max ca. 8-10 dage efter bestillingen.

 

ShopUSA-tilbud

 

*) Hvad betyder ‘Special offers’

Amazon tilbyder både sin Fire tablets og de forskellige varianter af Kindle e-readere i versioner, der inkluderer såkaldt ‘Special offers’. Normalt vil en Kindle vise en neutral åbningsside når man tænder den, eller åbner coveret, men i versionen med ‘Special Offers’ vises der i stedet en reklame for typisk andre Kindle bøger som Amazon vurderer kunne have interesse. Hvis man vil læse mere om tilbuddene trykker man på skærmen, og hvis der er Wifi forbindelse, kommer man på Amazons hjemmeside og kan læse mere eller bestille tilbuddet. Har tilbuddet ingen interesse, swiper man bare med fingeren hen over skærmen, og så har man åbnet den senest læste side i bogen, man er i gang med. Så det er reklame, hvilket selvfølgelig også er derfor disse modeller typisk er USD 20 billigere, men det i meget lidt anmasende og tager kun en brøkdel længere tid at læse. Jeg sætter i hvert fald pris på disse anbefalinger, og vil formentlig købe en model med ‘Special offers’ selv hvis prisen var den samme med eller uden disse!
Husk, at e-bogslæseren reagerer så meget hurtigere end mobiler og tablets. Man åbner coveret, skærmen er klar og så kører man lige fingeren hen over reklamen og er sekundet efter, at man fiskede enheden frem af tasken eller lommen, klar til at læse videre, hvor man slap!