Kender du Amazons genbrugsbutik?

Kender du Amazons genbrugsbutik?

Genbrugte KindleHvis man stadig kalder Amazon.com for en online boghandel har man givetvis ikke været på sitet de seneste mange år. Amazon.com sælger faktisk rigtig mange andre ting, og indeholder bl.a. en hel butik med ‘refurbished’ Kindle e-readere og Kindle Fire tablets. Her kan du fx købe en brugt Kindle Fire for USD 79 dvs. ca. 440 DKK. Hertil kommer moms og forsendelse.
Ulempen er, at du ikke kan få den sendt direkte til Danmark, men kun til en amerikansk adresse. På www.shopusa.com kan du oprette en amerikansk postboksadresse og få varer sendt hertil. I de tilfælde, hvor dit køb udløser told (over ca. USD 200 eller 1.100 DKK) klarer de også dette, og til en billigere penge end Post Danmark. Så ShopUSA.com kan anbefales, hvis du enten bestiller varer, hvor leverandøren ikke ønsker at levere til en dansk modtageradresse eller hvis du bestiller varer for over 1.100, der er nedre grænse for toldgebyr.