Produktivitetstips

Produktivitetstips

Bruger du Chrome eller Firefox browseren og har en Kindle, bør du installere  det plugin, der hedder “Send to Kindle”.  Som navnet kraftigt antyder fungerer det ved at sende de artikler du udpeger videre til din Kindle.

Når du surfer rundt og finder en interessant artikel, kan du gemme den til senere læsning på din Kindle e-bogslæser. Det er fantastisk praktisk at ‘pulje’ artikler på den måde, hvis du som jeg har en umættelig appetit på viden om alt muligt. I stedet for at spilde tiden på planløst surf, kan du lynhurtigt udpege måske-relevante artikler og når du engang har bedre tid, kan du hurtigt pløje dem igennem og enten slette dem eller fordybe dig i dem, der måtte være relevante.

Instapaper og Pocket tilbyder lidt det samme idet, du opretter en konto online (gratis), hvortil du gemmer artiklerne. I begge tilfælde kan du vælge at vidresende disse automatisk til Amazon og din Kindle. Instapapers feature er gratis op til 5 artikler, men Amazon tager nogle få dollars for ubegrænset brug.

OBS: Instapaper er netop blevet videresolgt, men ser ud til at fortsætte uændret.

Det ekstra fine ved denne måde at læse artiklerne på er, at disse bliver trimmet for overflødige menupunkter, bannere, reklamer osv.

Bemærk, at enkelte sites, der har en betalingsvæg som fx New York Times ikke fungerer sammen med ovenstående.