Nu kan også Kindle Fire købes i Danmark

Amazon Kindle Fire HD tablet - Amazon er tilbage i gamet!

Amazon.com har netop åbnet for forudbestilling af Kindle Fire tablets med levering til Danmark midt i juni måned 2013. Bestilling foregår stadig gennem Amazon i USA, men det er blevetmeget enkelt i forhold til tidligere, fordi den danske moms nu opkræves allerede når du bestiller. Dermed undgår du tidligere tiders horrible gebyr som Post Danmark opkrævede. Samtidig sker leveringen normalt med UPS, så du i mange tilfælde har din Kindle i hånden allerede 3-4 dage efter du har bestilt den i USA!

Amazon Kindle Fire HD tablet - Amazon er tilbage i gamet!Bemærk, at når du bestiller en Kindle skal det altså ske på amazon.com, hvor der er en speciel side for internationale kunder (altså danskere!). Men hjemmesiden er så fiks indrettet, at selvom du forsøger at købe en e-bogslæser eller tablet fra den forkerte side, får du det at vide og bliver ledt ind på den rigtige side.

Du kan forudbestille Kindle Fire HD 8.9″ med 16 GB for følgende:

Items: $284.00
Shipping & handling: $20.98

Total before tax: $304.98
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $76.25
Total: $381.23

USD  381 svarer til ca. 2.180 DKK.

 

 

Du kan også vælge den lidt mindre, der svarer til iPad Mini – Kindle Fire HD 7″

tems: $214.00
Shipping & handling: $20.98

Total before tax: $234.98
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $58.75
Total: $293.73

USD 293 svarer til ca. 1.680 DKK.

For begge systemer gælder, at de bliver leveret med Amazons tilpasning af Android styresystem, så du umiddelbart har adgang til Kindle synkroniserede biblioteker, Amazons Kindle boghandel og alle de andre finesser, der gør Kindle konceptet så spændende!

Når du har valgt Danmark som destination får du følgende popup info – det vigtigste er nok, at der med din Kindle medfølger et mini usb stik, så du kan oplade denne fra computeren. Med de sædvanlige e-bogslæsere (Kindle Paperwhite og den allerbilligste Kindle) klares det på en times tid en gang om måneden (ved normal brug), så det er sjældent nødvendigt at investere i en ekstra oplader til stikkontakten! Hvis du forudbestiller en Kindle Fire tablet er batterilevetiden noget kortere, så denne skal oplades oftere!
Hvad der til gengæld godt kan svare sig at bestille enten hos Amazon eller hos tredjeparts leverandører er et cover/beskyttelsesdække til din Kindle. Det koster ofte omkring 40 USD, men beskytter den godt og ser også smart ud!

Her er Amazons info popup:

Denmark

We are excited to now ship Kindle Fire HD to Denmark. Customers in Denmark will enjoy:

Books in Under 60 Seconds: Think of a book and you could be reading it in under a minuteGrowing Selection: Over 1,930,000 English-language books to choose from; plus U.S. and international newspapers and magazines are available for your country. Because publishers give us eBook rights on a country by country basis, available titles for your country will vary from our current U.S selection. We are actively working with publishers to get the rights to all titles for every country and adding this selection every day. Check the Kindle Store to see available titles.Low Book Prices: New York Times® Best Sellers and New Releases are $11.99 to $13.99 (prices include VAT), unless marked otherwise. You’ll also find many books for less – over 110,000 titles are priced under $5.99

Learn more about Kindle Fire HD features on the Kindle Fire HD product page


Important Product Information for Your Country

  • Your international shipment is subject to VAT. This is the same VAT rate you pay when you buy products in your country. There are NO customs duties or any other fees. We will show you the estimated VAT upon checkout. Learn more

  • Kindle Fire HD ships with a micro-USB cable for charging your Kindle Fire HD via a computer USB port

  • Kindle books, newspapers, and magazines are currently priced and sold in United States dollars

  • Kindle Fire HD includes a 1-year limited warranty. See details

  • Use of the Kindle Fire HD is subject to the Kindle License Agreement and Terms of Use

Nyhed
Er Amazon på vej til Danmark – Newz.dk skriver i hvert fald, at Amazon har haft kontakt til både danske og svenske distributører – det kunne være rigtig interessant om man også kunne få danske bøger til Kindle uden at bruge Calibre til konvertering af formatet, eller komme helt udenom Adobes låste format. Læs den indtil videre korte nyhed her.

Forfatter