E-bogslæser med farveskærm

E-bogslæser med farveskærm

kindle-fire-hd-magazineI følge Small Business trends kan Amazon være på vej med en e-bogslæser med farveskærm. Der er altså ikke tale om Kindle Fire, der IKKE er en e-bogslæser, men snarere en tablet med indbygget integration til Amazons indholdsplatform. Kindle Fire er som tidligere nævnt netop frigivet til salg på det danske marked.

Nej, hvad der måske venter er en genuin e-bogslæser med lang batterilevetid, flot krystalklar skærm og samtidig i farver og med videomulighed. Muligheden er opstået efter Amazons køb af hollandske Liquavista:

“Liquavista has built a screen technology that approaches the efficiency of traditional e-reader black-and-white e-ink screens while offering the color of LCD and other full-color screen technologies. In other words, you can have your cake and eat it, too: gorgeous full-color screen plus long-lasting battery life.  That might be just the technology that Amazon needs to kickstart conversion of its full e-reader line to a full-color and quick-response screen, as e-ink is also notoriously slow to refresh.”

Amazon udtaler følgende ifølge cnet.com:

“We are always looking for new technologies we may be able to incorporate into our products over the long term. The Liquavista team shares our passion for invention and is creating exciting new technologies with a lot of potential. It’s still early days, but we’re excited about the possibilities and we look forward to working with Liquavista to develop these displays.”

 

I øvrigt er de danske medier oversvømmet af mere elelr mindre ens artikler om Amazons mulige indtog på det danske e-bogsmarked. Alle er enige om, at det vil virke omvæltende på hele modellen for e-bogssalg og -udlån i Danmark.

Se følgende artikler om: