Scida – en Kindle app til Mac-folket

Scida for Mac

Få styr på din samling af ebøger med Scida app’en til Mac. App henvender sig især til ejere af Kindle ebogslæsere, der ønsker et bedre program til katalogiseringen.

[Nedenstående er en gæsteartikel]

Scida - Kindle app til MacScida app’en er en ny og nem måde at administrere dine e-bøger og din Kindle samlinger, hvis du foretrækker at bruge Mac.

Hvis du er Mac-bruger søger efter en nem måde at få dine e-bøger på din Kindle, skylder du dig selv at se nærmere på denneapp.
Med sin enkle og rene interface, endelig Scida tilbyder en problemfri måde at organisere din e-bogsamling og administrere din Kindle.

Du kan importere dine eksisterende e-bøger til Scida. Forbind din Kindle og kopier bøger mellem din Mac og Kindle. På grund af sin intuitive, iTunes-agtige interface er det let og hurtigt at ordne og katalogisere dine e-bøger. Det er basalt set begrænset til nogle enkle drag & drop med musen.

shot3

Og det gør mere: du kan nemt oprette, redigere og tilføje bøger til din Kindle samlinger uden manuelt at styre dem på enheden.

(Denne funktion er desværre ikke tilgængelig på Kindle Touch og Paperwhite grund Amazons tekniske begrænsninger, men det vil være en reel lettelse for Kindle tastatur, Kindle 4 og Kindle 5 ejere.)

Designers of Scida har virkelig været meget opmærksom på detaljer, den app selv giver dig statistik om din Kindle:
scida_screenshot_03
Scida er udviklet af ungarske programmører, og der er lovet en masse nye funktioner i de kommende måneder, herunder en bog-læser funktionalitet og understøtter flere e-bog formater, men de er åbne for brugernes forslag.
Scida er tilgængelig i Mac App Store nu for en indledende pris, 39 kr. (5,49 EUR).

Du kan finde mere info på app hjemmeside: http://getscida.com