Dagens tilbud: Gratis Kindle e-bøger

Dagens tilbud: Gratis Kindle e-bøger

Hent dagens gratis ebøgerPå Amazon.com kan du hver dag hente flere hundrede forskellige e-bøger ganske gratis! Udvalget skifter, så kig forbi fra tid til anden og se, hvad der ligger og venter. De fleste bøger er temmelig korte og kvaliteten ikke altid lige god, men ind imellem kan du gøre rigtig spændende fund!

På Amazons hjemmeside begynder du med at vælge afdelingen for Kindle (department = “Kindle Store”) og derefter underafdelingen for e-bøger (“Kindle eBooks”). Herefter skal du ændre sorteringsrækkefølgen i højre side, så bøgerne sorteres efter prisen, så de billigste listes først. Vupti! Værsgo’ at vælge mellem mange hundrede gratis bøger!

Eller klik på linket her for at gå direkte til listen: Dagens tilbud: Gratis Kindle bøger

OBS: Her du ikke en Kindle kan du hente en gratis Kindle App, så du kan læse bøgerne på din computer, tablet eller mobil: Gratis Kindle App