Kindle Paperwhite nu i Danmark

Kindle paperwhite kan nu bestilles hos Amazon.com med levering direkte til Danmark

Så er det omsider muligt også som dansker at få fingrene i Kindle Paperwhite e-bogslæseren. Amazon.com sender nu også denne Kindle-version direkte til Danmark. Den har ellers siden modellens introduktion været forbeholdt udvalgte markeder, men nu er produktionen åbenbart på niveau med efterspørgslen, så også de sekundære markeder som det danske kan nyde godt af e-læseren!

Husk skal vælge version uden reklamer

Husk skal vælge version uden reklamer

Kindle Paperwhite udmærker sig i sammenligning med den almindelige Kindle ved at have en oplyst skærmflade, så man kan læse såvel i mørke som i fuldt sollys. Dette er vel nok den vigtigste grund til at foretrække Paperwhite fremfor den almindelige model. Herudover har Paperwhite fået trykfølsom skærm og et nyt menusystem, hvilket er behageligt især fordi vi efterhånden er forvænte med trykfølsomme skærme fra vores andre gadgets. På den baggrund føles det til tider lidt akavet at skulle betjene Kindlen med almindelige, gammeldags knapper.

Amazon Kindle Paperwhite koster ca. 200 USD (1.100,-) inkl. dansk moms

Hvorfor overhovedet vælge en e-bogslæser som Kindle paperwhite når man nu i forvejen har en smartphone, phablet eller tablet!? Godt spørgsmål og nyligt er e-bogslæserne da også skubbet halvvejs i graven af flere ‘eksperter’. Omvendt har Kobo, en stor og seriøs udfordrer til Amazons Kindle, udtalt, at de stadig ser markedet for e-bogslæsere vokse de kommende år.
Et væsentligt argument for også at have en e-bogslæser foruden sin iPad eller smartphone er, at batterilevetiden på e-bogslæeren tælles i uger. Den nye paperwhite kan selv med konstant fuld lysstyrke fungere op til 1 måned før den kræver genopladning. De er der ingen konkurrerende gadgets, der kan komme i nærheden af.
En anden fordel ved e-bogslæseren er, at den simpelthen er mere handy at læse fra. Vægten er dejlig lav, den er tynd og ligger godt i hånden. Så, hvis du efterspørger kvalitet når du konsumerer elektroniske artikler, skal du absolut have en e-bogslæser!

Sådan bestiller du Kindle Paperwhite

  1. Først og fremmest skal du vide, at som dansker er du tvunget til at bestille Kindle og Kindle-bøger hos Amazon.com dvs. i USA. Det er et valg Amazon påtvinger os, og det er der ikke noget at gøre noget ved pt.
  2. Når du er på Amazons hjemmeside skal du vælge den internationale side. Den kan være lidt svær at finde, og det letteste er sikkert at købe den amerikanske Kindle i indkøbskurven i første omgang – når du så indtaster din danske leveringsadresse under leveringsoplysninger får du besked om, at du skal vælge et produkt fra den internationale side – så er det bare at trykke på linket..
  3. Kindle Paperwhite findes i en reklamefinansieret version, der er 20 USD billigere, men denne kan ikke leveres til Danmark, så du skal vælge version til 139 USD.
  4. Forsendelsen koster ca. 20 USD og sker med UPS, hvilket sikrer dig en leveringstid på 2-4 dage – det er helt formidabelt!
  5. Når du bestiller hos Amazon.com til en leveringsadresse i Danmark, pålægger Amazon dansk moms foruden almindelige forsendelsesomkostninger.
  6. Samlet koster det dig ca. 200 USD hvilket svarer til 1.100,- at bestille en Kindle Paperwhite.
  7. OBS: Det er ikke nødvendigt at købe specielle opladere med europæisk stik. Kindlen leveres med en lille usb-mini-usb ledning, så den kan oplades fra en almindelig computer.
  8. Klik på reklamelinket herunder, så kommer du direkte til Amazons website!