Kindle Paperwhite leveringsproblemer

Kindle Paperwhite leveringsproblemer

Kindle Paperwhite bliver flået ned af de virtuelle hylder hos Amazon! Faktisk i sådan en grad, at Amazon selv må være overrasket – i hvert fald meldes der nu om leveringsproblemer, så de forventningsfulde købere må væbne sig selv over en måneds tålmodighed! Danske kunder kan således ikke regne med at modtage e-bogslæseren før juleaften..

Paperwhite er blevet en stor succes for Amazon og ligger netop nu på en 2. plads på bestsellerlisten kun overgået af kindle Fire HD, der mere er at betragte som en tablet computer. Paperwhite tegner dermed til at blive Amazons største hit til dato indenfor e-readere. Har du ikke tålmodighed må du derfor stille dig tilfreds med den almindelige Kindle til USD 89 (dvs. ca. 500,- før moms, forsendelse og toldgebyr).