Nyt eBogsforlag! Nye Udgivelser!

Nyt eBogsforlag! Nye Udgivelser!

HolboHistorier er nu ude med to spritnye eBøger, der også udkommer som almindelige bøger. Læs mere herunder eller se anmelelser på hjemmesiden!

Skrymers Handske – Science Fiction for teenagere!

Skrymers handskeDer er krig i Mælkevejen.
Alliancen mellem Aser og Vaner kæmper for at bremse Jætterne, som med en uhørt brutalitet besætter planeter overalt i galaksen og undertrykker hele solsystemer.
Jætterne er i massivt overtal, så Alliancens eneste styrke er deres teknologiske overlegenhed.
For at bevare denne fordel, må Alliancen hele tiden udvikle ny teknologi og som en del af det er Fyrkat-ekspeditionen ledet af Thor blevet sendt til Jorden for at eksperimentere med Ormehulsteknologi. Da Jætterne angriber Fyrkat-ekspeditionen og bortfører menneskebørnene Tjalfe og Røskva, må Thor og hans kampfæller tage affære. Det bringer dem til Skrymers Handske, en klynge af sorte huller, hvor en sindssyg redningsaktion sættes i værk. Udfordringen bliver kun sværere af, at der er en forræder blandt dem og Thor må se i øjnene, at det kan være hans ven og soldaterkammerat Loke. Kan Thor nå at redde Tjalfe og Røskva, inden Jætterne slår dem ihjel og hvem kan han i sidste ende regne med, når det gælder?

Se mere her

Drillefanten, der ikke ville drille – Børnebog

(Højtlæsning for de mindste, selvlæsning for indskolingen)
DrillefantenLille Knud er ked af det. Det er Fastelavn og alle Drillefanterne går helt amok med drillerierne. Alle vil gerne være Årets Drillefant. Men ikke Lille Knud… Han VIL ikke drille, for så bliver andre kede af det. Og det er altså lidt svært at være en Drillefant, der ikke kan lide at drille. Heldigvis får hans gode ven, Kilderaffen Karl Smart, en god idé – en smart idé, faktisk…!

Der kommer en dedikeret side til bogen, men den er ikke oppe at køre endnu. Vi skriver igen, når det sker…
Indtil videre er der mere om bogen på HolboHistoriers blog – Se mere her