Kobo med 2 nye modeller

Kobo Glo nyhed

Kobo Mini - nyhed i lommeformat

Kobo MiNi

Kobo lancerer nu en stor, lille nyhed i form af en 5″ fuldt udrustet e-bogslæser kaldet Kobo Mini. Gad vide om de bare ville være før Apple med en lancering af en sådan mini, eller har de mon fat i noget som markedet efterspørger?! Jeg har personligt tit siddet og læst på min smartphone med Amazons Kindle Reader App, selvom det ret beset var en meget lille bog. Men det er bekvemt og lige ved hånden so to speak. Spørgsmålet er bare om man lige så instinktivt vil smide sin Kobo Mini e-reader i jakkelommen eller tasken som man i dag gør med sin mobil – jeg tvivler.. Men modellen er billig 79 USD (dog er den billigste Kindle i mine øjne et bedre køb!), har Wifi og 2 GB hukommelse. Skærmen er e-Ink vizplex, der er lidt bedaget teknologi.

Læs mere om nyheden på Kobos hjemmeside

Kobo Glo

Kobo Glo nyhedEn måske større nyhed – i hvert fald målt på fysikken er Kobo Glo, der samtidig er Kobo første baggrundsoplyste e-reader. Modellen har 6″ XGA skærm med 1024×768 pixels, trykfølsom E Ink Pearl display, og minder på mange måder om Kindle paperwhite. Der er 2 GB hukommelse, Wifi og micro sd kort. Prisen er 129 USD.

Læs mere på Kobos hjemmeside