Ny Kindle Paperwhite

Ny Kindle Paperwhite

Ny Kindle paperwhite

Ny verdens mest avancerede e-reader

Amazon lancerer 1. oktober 2012 verdens første e-bogslæser med indbygget lys hele vejen rundt om skærmen, hvilket gør læseoplevelsen helt sublim! Skærmen er med endnu højere opløsning og kontrast, touch screen betjening og helt op til 8 ugers batterilevetid på trods af det indbyggede lys!

Amazon har til fulde forstået at udnytte den digitale tidsalders nye forretningsmodel, og tilbyder Kindle modellerne til meget lave priser, fordi de forventer at tjene penge på services og salg af bøger og magasiner (læs evt. denne glimrende artikel på dseneste.dk). Således kan du erhverve en Kindle Paperwhite state-of-the-art e-reader for bare USD 119!

Selvom du måtte have en tablet eller ultrabærbar computer, skylder du dig selv at opleve en Kindle e-bogslæser. Nok er Paperwhite modellen ikke officielt lanceret, men baseret på præsentationen på pressemødet vil den være mange gange mere lækker til at læse på end diverse tablet computere! Og læsningen er ikke begrænset til tunge bøger, der findes også et væld af populære magasiner til Kindle!

I forhold til den første Kindle har Paperwhite 62% flere pixels, der gør skærmbilledet krystalklart. Der skulle også være 25% større kontrast, så der uden problemer kan læses selv i fuldt sollys. Vælg i opsætningen mellem 6 skrifttyper og 8 justerbare størrelser.

Download e-bøger på under et minut gennem indbygget Wi-Fi

Rummer over 1.000 bøger, så du kan rejse med dit eget bibliotek! Fx er Lonely Planets rejsebøger blevet en leg at downloade og medbringe på ferien! Eller du kan vælge blandt en million andre titler, der alle koster under USD 10. Med Amazon seneste tiltag kan du også låne e-bøger – vælg blandt 180.000 bøger, du kan låne frit herunder alle Harry Potter bøgerne.

Kindle modellerne kan kun købes hos Amazon i USA, og de sælger endnu ikke Paperwhite modellen til danske adresser. Du kan også bestille Kindle hos Amazon i England, men de sender heller ikke til danske adresser. Det må dog forventes, at de snart lukker op for salg til flere lande i Europa, da konkurrenten Nook fra Barnes & Noble har annonceet et europæisk indtog her i efteråret! Men indtil videre må du alliere dig med amerikanske eller engelske venner og bekendte, der kan bestille den eftertragtede Kindle model og videresende til dig her i lille Danmark. Ellers du må bestille den, hvis du er på ferie eller forretningsrejse i USA!