Ny Kindle til lav pris

Ny Kindle til USD 69

Så tynd som en blyant!Ny billig Kindle

Den nye Kindle — lille, let og endnu hurtigere!

Vejer under 170 gram, hvilket er lettere end en typisk paperback bog, og den passer i din lomme. 15% hurtigere sideskift end den første Kindle.

Ny, mørkere skrifttype gør læsning endnu lettere. I forhold til almindelige tablets er det let at læse selv i direkte sollys!

Download e-bøger på under et minut gennem indbygget Wi-Fi

Rummer over 1.000 bøger, så du kan rejse med dit eget bibliotek! Fx er Lonely Planets rejsebøger blevet en leg at downloade og medbringe på ferien! Eller du kan vælge blandt en million andre titler, der alle koster under USD 10. Med Amazon seneste tiltag kan du også låne e-bøger – vælg blandt 180.000 bøger, du kan låne frit herunder alle Harry Potter bøgerne.

 

Kindle modellerne kan kun købes hos Amazon i USA, hvorfor du til prisen på USD 89 (ja, danske kunder skal slippe 89 dollars, mens amerikanerne kan nøjes med 69…) og Amazons forsendelsesgebyrer også skal tillægge moms (det sker allerede på Amazons hjemmeside), samt fortoldingsgebyr (typisk ca. 160,- til Post Danmark).

Inklusiv moms og forsendelse skal du slippe ca. 800 DKK hos Amazon.

Prisen på den billigste Kindle bliver dermed ca. 960 DKK med dagens vekselkurs.