Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II tablet

Samsung Galaxy Note II tabletEt af højdepunkterne på den store elektronikmesse IFA i Berlin var Samsungs lancering af Galaxy Note II, som på alle punkter er en stor forbedring i forhold til forgængeren Note.

På Note II får du en 5,5″ HD Super AMOLED-skærm med en skærmopløsning på 1280 x 720 pixels. Læg dertil en tykkelse på bare 9,4 mm tynd, nyeste Android Jelly Bean, en 1,6 GHz quad-core Exynos processor, 2 kameraer med det bedste på 8 MPixel kamera med HD video, 2 GB hukommelse og et kraftigt batteri. Og som det unikke ved NOte’n – den klassiske stylus elske-hade objektet over alle).

Den første Note blev ved lancerigen ikke spået store chancer, men ramte alligevel et tydeligt beov i markedet, og er til dags dato solgt i 10 millioner ksemplarer. Med Note II burde det tal blive ednu større!

Enhedens størrelse (80.5 x 151.1 x 9.4 mm) og vægten på 180 g, samt den tydelige inspiration fra Galaxy S III, gør, at der næsten er tale om en helt ny type enhed. Typen er allerede døbt phablet som en sammentrækning af tablet og phone.

Samsung Galaxy Note II kommer allerede i oktober måned på adskillige markeder verden over.
Den vejledende udsalgspris uden abonnement bliver omkring 5.000 kroner.