Kindle Fire 2 på vej!

Kindle Fire 2 på vej!

Amazon har udsolgt af Kindle Fire og talrige rygter omtaler en lancering af Kindle Fire 2 omkring 6. september. I hvert fald er det påfaldende, at Fire simpelthen bare er udsolgt..

Med Samsung og Apple’s næsten samtidige lanceringer af nye mini pads og tabletter,  og den nye Nexus 7 skal det nok blive et spændende eferår, vi går i møde! Amazon har lidt overraskende selv valgt at oplyse Kindle Fire’s amerikanske markedsandel på tablet/e-reader markedet til 22%. Det er i sig selv imponerende, selvom Amazons andel på verdensplan nok snarere er 5%.

Kindle Fire 2 forventes lanceret i to udgaver – en 7″ og en 10″ version, men der er stor uenighed hvad angår dette. Opløsningen forventes at blive markant bedre. Alt dette får vi mere om vide om på pressekonferencen!  Prisen skulle blive som den nuværende Fire.

Du kan se et billede af formentlig 7″ modellen på TheVerges hjemmeside