Nook Simple Touch overblik

Nook Simple Touch overblik

Barnes & Noble står bag e-bogslæseren, Nook Simple Touch Reader. Nook Touch er den anden generation af Nooks e-bogslæsere.

Nook Simple Touch Readers design er enormt simpelt, men alligevel stilfuldt. Den indeholder en trykfølsomskærm samt en lille “n”-knap nederst, som bruges til at føre en til hovedmenuen.

Nook Simple Touch e-readerNook Touch er også udstyret med knapper på siderne, og ved hjælp af dem kan man vende siderne
lige såvel, som man kan svippe skærmen til enten højre eller venstre for at gå frem og tilbage. Det
er en smart funktion, der sparer dig for lange bevægelser på selve skærmen.

Barnes & Nobles e-bogsbibliotek indeholder over to millioner bogtitler, og som det er tilfældet for langt de fleste e-bogsbiblioteker, så får du også lejlighed til at læse nogle sider af den pågældende bog, før du beslutter dig for at købe endeligt.

Nook Simple Touch Reader har, som mange andre e-bogslæsere, en indbygget ordbog, mens den ikke skifter læseretning, hvis du drejer bogen. Herudover er den også udstyret med WiFi.

Nook Touchs batteri holder i to måneder, hvis WiFi er slukket. Enheden kører på Android 2.1 operativsystem, mens den har 2 GB intern hukommelse samt mulighed for at afvikle op til 32 GB ekstern microSD-hukommelse.

Med sine mål på 170 mm x 130 mm x 12 mm er e-bogslæseren også let, hvilket gør den handy at snuppe med under armen.

En ekstra fed feature, som er værd at fremhæve ved Nook Simple Touch Reader er, at du kan få adgang til dine e-bøger fra en række enheder. Det gælder på iPod, iPad, iPhone, Blackberry, Android-smartphone samt PC eller MAC-computere.

Og ikke nok med det, så kan du også få adgang til dine bøger fra alle ovennævnte enheder fra præcis den side, hvor du stoppede sidst, du var i gang med den pågældende bog. Prisen for Nook Simple Touch Reader menes, at ligge på omkring 560 kroner.

Specifikationer:

Skærm: 6 tommer (150 mm), 600 x 800 pixel, E-Ink
Mål: 170 mm x 130 mm x 12 mm
Vægt: 212 gram
Lagerplads: 2 GB intern (cirka 2.000 bøger), kan håndtere op til 32 GB via microSD
Batteritid: 2 måneder, hvis WiFi er slået fra
Filformater: EPUB, PDF, JPEG, GIF, PNG, BMP