Bibelen nu som e-bog

Bibelen nu som e-bog

Det måtte jo komme.. Bibelen i den autoriserede oversættelse 1992 er nu at finde som e-bog udgivet af Bibelselskabet. Udgaven består af Det Gamle og Det Nye Testamente, som er oversat fra henholdsvis hebraisk og græsk.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe II har autoriseret denne oversættelse til brug i folkekirken ved højmesser og kirkelige handlinger. Den bruges også af de fleste andre kirkesamfund i Danmark.

På Bibelselskabets hjemmeside kan Bibelen købes for 179,95.
ISBN-nummeret er 978-87-7523-687-9  – det kan konspirations-numerologer givetvis snart knytte sammen med Tempelridderne, Pagtens Ark og Øster Lars’ længde- og breddegrader.

Beskrivelse fra hjemmesiden: “E-bogen er til download (! red.) – ved køb sendes et downloadlink via e-mail, hvor ydelsen leveres på en fil. Der er ikke fortrydelsesret på disse filer, da der gives samtykke til straks-levering ved købsaftalens indgåelse.

Bibelen som e-bog kan læses på: Computer, smartphone (iPhone og Android), tablet (iPad og Android) og de fleste e-bogslæsere. E-bogen kan ikke læses på de e-bogslæsere, der ikke har DRM indbygget, og kan derfor ikke anvendes på bl.a. Kindle.

Produktdetaljer

Udgivet: 27/11 2011
Originalsprog: dansk
Filtype: ePub
Fil-størrelse: 5,88 MB
Digital beskyttelse: Adobe DRM

Læs mere om Bibelen som e-bog