Amazon afslører ny Kindle!

Amazon afslører ny Kindle!

Amazon lancerer den nye Kindle  i dag 28. september i New York.

  1. I morgen vil Amazon annoncere og vise den nye 7-tommer tablet, det vil sige samme størrelse som en Nook. Tabletten vil være Android-baseret og kører Nvidias quad-core Tegra2 processor chipset. Det vil blive efterfulgt af quad-core, Tegra3 baserede tablet til streaming af film senere på året og en endnu mere kraftfuld Nvidias Kal-El-baserede tablet senere i år eller tidligt næste.
  2. Amazon vil være førende prissat. Forvent en pris på USD 250 eller mindre, så der er god plads op til iPad’en. Det må også forventes, at Amazon lancerer to andre, kraftigere tabletter senere i år. Prisen er også her Amazons vigtigste våben.
  3. Amazon vil annoncere tilbud til frit at downloade eller endda streame bøger, musik og i sidste ende film over disse enheder via 3G
  4. Repræsentanter fra Google vil brøst sig af det nye samarbejde med Amazon. Man skal være klar over, at Amazon på det engelske marked er MEGET store og betydningsfulde. Amazon er et kæmpe supermarked og den tid, hvor Amazon var synonym for bøger er forlængst forbi. Google og Amazon i fællesskab er en værdig modstander til Apple.
  5. Amazon vil derfor markedsføre den nye Kindle som en shopping tablet. Der vil sandsynligvis snart følge nye partnerskaber med rejsearrangører, flyselskaber mm.  for målet er at gøre Amazon og Kindlen til den enhed, du fremover bruger når du shopper online!
Check udviklingen på groovypost.com, der rapporterer fra mødet: