iPad2 anmeldelser

Læs mere om iPad2 på Apples hjemmeside

Læs mere om iPad2 på Apples hjemmesideEn tynd Steve Jobs var for en kort bemærkning tilbage fra sengelejet for at afsløre firmaets nye iPad 2 ved et pressearrangement i San Francisco onsdag aften. iPad 2 tabletten er på mange måder markant forbedret og på andre områder meget lig dens forgænger. Men som altid er brugeroplevelsen i højsldet. Skærmstørrelsen er ændret 9,7 tommer, og det samme er skærmopløsningen (uændret that is), men tykkelsen er markant mindre, og er med 8,8 mm faktisk endnu tyndere end iPhone 4. Og så er der kamera – endda 2 stk. På forsiden et til fx videochat, og på bagsiden mulighed for HD-kvalitet video. Grafikken er boostet, så det skulle være muligt at afvikle 3D grafik 9 gange bedre og det åbner for nogle spil til tabletten. Det må fremtiden vise.

iPad 2 skulle kunne købes i danske butikker allerede den 25. marts (bare 14 dage efter premieren i USA). Og prisen er uændret i forhold til første generation ipad! Dog er hvid det nye sort når kommer til ipad farver. Men så er der jo en nyskabelse i form af det meget innovative (det vil altså sige virkelig nyskaben nytænkt ;-)) og farvestrålende cover.

Nettet flyder over med anmeldelser af ipad 2. her er et lille udvalg:

Endelig er der begyndt at dukke anmeldelser op om iPad 2 som e-bogslæser, og Apple som markedsplads for e-bøger.