Blackberry Playbook tablet

Blackberry Playbook tablet anmeldelse (UK)

Blackberry Playbook tablet anmeldelse (UK)

Selvom Apple netop har afsløret iPad2 med imponerende specs, holder det ikke konkurrenterne fra at tage kampen op. Og godt for det! Blackberry har lige annonceret en ny tablet, der på mange måder er længe ventet. Blackberry Playbook er vildt tynd og lige så lækker som iPad2 virker. Samtidig understøttes alle de standarder som Apples iPad ikke gør!

Desværre lader det til, at PlayBook’en bliver forsinket. Den amerikanske lancering er udskudt til 10. april eller næsten en måned senere end Apples netop annoncerede iPad 2, der rammer de amerikanske butikker 13. marts. Tabletten forventes at komme til salg i Danmark (med  dansk tastatur og styresystem) i midten af april måned, men denne forventning kunne nok snildt blive rykket set i lyset af den amerikanske forsinkelse.

Det er endnu ikke blevet oplyst hvad prisen på BlackBerry PlayBook kommer til at ligge på.

Selvom Blackberry ikke har vundet samme markedsandele i Danmark som i USA, bliver spændende at se hvordan mærket bliver modtaget når de for alvor satser internationalt
 

Der er mange engelske anmeldelser af Blackberry tabletten: