5 fede læse-gadgets

Artikel i Datatid om 5 gode e-bogslæsere

Artikel i Datatid om 5 gode e-bogslæsereBerit Lund fra BookSnob.dk har i Datatid den 28. januar en lille artikel om 5 forskellige e-bogslæsere, der på hver sin måde byder på bedre læseoplevelser end Apples iPad.
Artiklen hedder “5 læse-gadgets der er federe end iPad” og kan naturligvis læses ved at klikke på linket. Bemærk, at forfatteren har en egen aktie i debatten som indehaver af webshoppen BookSnob, der sælger bl.a. Bebook og eBook læsere. Men tjek artiklen ud! – den er meget lødig og informativ. Og hold dig ikke tilbage fra et besøg på Booksnob.dk, der foruden e-bogslæsere og også har et udvalg af e-bøger til salg.

De 5 udvalgte e-bogslæsere i artiklen er

  • Kindle
  • eBook
  • Kobo
  • BeBook Neo (sekundært BeBook Club)
  • Nook (og Nook Color, der har fået meget opmærksomhed på det seneste) fra Barnes & Nobles.

Artillen afsluttes med et par gode råd:

  1.  Har du en iPhone, en iPad eller en iPod med iBooks installeret, så er du samtidig indehaver af en e-læser. Det vidste du måske ikke? Du skal bare købe dig en e-bog i ePub-format, gemme den i iTunes, og så kan du læse fra din enhed.
  2. Det er også muligt at læse ePubs med en Android enhed. Her bruger du programmet Aldiko.
  3. Kindle er desuden et rigtig, rigtig godt bud. Og du kan faktisk ret nemt læse de danske ePub-filer på den. Du skal bare benytte gratisprogrammet Calibre til omformatering af din ePub-fil til MOBI, som er Kindle-formatet, og så er du godt kørende. Desuden er Kindle billigst og ja … bedst til e-bøger.