Nyhed: Byt e-bøger

Lendink.com - en anden byttecentral for e-bøger

Lendle.me - ny nyttetjeneste for e-bøgerDer er nu mindst to online tjenester, hvor du kan bytte e-bøger med andre.

På lendle.me kan du bytte Kindle e-bøger med andre. Alt, du skal gøre at logge ind via Facebook, og derefter angive, hvilke af dine du ønsker at lade andre låne. Samtidig kan du se, hvilke e-bøger du kan låne af andre, og du kan bruge tjenesten ganske gratis. Der er dog et minus ved tjenesten – den kræver en amerikansk Amazon-konto, men denne restriktion skulle forsvinde inden alt for længe.

Lendink.com - en anden byttecentral for e-bøgerPå LendInk kan du bytte Kindle og Nook Color e-bøger. Login med Facebook og begynd at søge efter titler. Du kan låne en bog i 14 dage, og tjenesten er helt gratis ligesom lendle.me.