Sony prs-650

Sonys bedste e-bogslæser hedder PRS-650, og kan bla. købes på Gyldendals nye hjemmeside med e-bøger g.dk. PRS-650 er en traditionel e-bogslæser, der på ingen måde forsøger at ligne en tablet være det sig Apple iPad eller Samsung Galaxy. Nej, det er en helt klassisk e-bogslæser optimeret til læsning. Punktum.

Gyldendal forsøgte at markedsføre Cybook Opus, men i dag er det kun Sony modellerne, der kan købes online på hjemmesiden.

Læs endelig denne meget udførlige og gode anmeldelse af Sony PRS-650, eller læs beskrivelsen på g.dk.

cnet.com reviews kan du læse en udførlig engelsk anmeldelse af modellen, hvor både redaktøren/anmeldeeren og brugerne har stemt efterfølgende. Testens konklusion: “The Sony Reader Touch Edition PRS-650 is a slick e-book reader that’s anchored by an impressive and easy-to-use touch interface, but the glaring omission of wireless connectivity will be a deal-killer for many–especially at this price.”