Tænks test af e-bogslæsere

Tænks test af e-bogslæsere

Så har Tænk.dk kastet sig over at teste e-bogslæsere, samt sammenlignet med iPad. Testresultatet kræver som sædvanligt abonnement, men er refereret i flere artikler (se links herunder).

Bedste e-bogslæser er iRiver Story til 1948,- men også Bokeen Cybook Opus får pæne ord med på vejen i anmeldelsen. Sidstnævnte forhandles bl.a. af Gyldendal, mens sælges også online i tyske butikker (se denne tyske side med sammenligning og forhandlerlinks). Overordnet venter vi i Danmark stadig på en e-bogslæser, der både er god, billig og bredt anvendelig og kompatibel med alle danske titler.. iPad’en taber ikke overraskende til de dedikerede e-bogslæsere, men har jo så til gengæld en masse anden funktionalitet. Den er heller ikke billig, ikke engang  i forhold til de bedste e-bogslæsere.

Artikler baseret på Tænk’s test

Den originale anmeldelse findes taenk.dk