Kindle trådløs e-bogslæser

Kindle trådløs e-bogslæser

De må være drevet af en blanding af begejstring og indædthed – Amazon – når de sender den helt nye Kindle på gaden til en pris på bare 139 USD (ca. 800,-), for det er altså rigtig billigt! Men de har også solgt mange både e-læsere og e-bøger. Faktisk ryger der 143 e-bøger over i-disken for hver 100 almindelige (eller skal vi allerede sige gammeldags) bøger. Og kommer der gang i salget af e-bøger behøver man jo ikk etjene penge på selve Kindle-læseren..

Desværre melder Amazon allerede midlertidigt udsolgt af den nye Kindle, men det er selvfølgelig muligt at reservere sig en model. For resten, så sælger Amazon UK ikke Kindle til Danmark, så man må et smut over Atlanten og hente den hjem fra USA. Prisen skal da tillæges 25% moms, samt told og toldgebyr.

Læs mere om den nye model på Amazon: Kindle Wireless Reading Device, Wi-Fi, 6